More Website Templates @ TemplateMonster.com - December 16, 2013!

Escut o Avatar

Escut de cognom o Avatar

"Un escut d'armes és un fet referible a una sola persona, per tant NO existeixen escuts de cognoms. No hem de creure amb desaprensius que ens ofereixen uns pretesos escuts dels nostres cognoms, als quals no tenim cap dret perquè, amb tota seguretat, pertanyen a d'altres famílies homònimes".

També hi ha un problema afegit: Estem al segle XXI i no a l'Edat Mitjana. Ara no necessitem escuts per permetre la identificació en la batalla o en les justes i els tornejos. Ara el que necessitem és un AVATAR (representació gràfica associada a un usuari per a la seva identificació).

Al·legoria del meu Avatar

Lo pentàgon

1) En numerologia la meva estructura psicològica està concentrada al numero que representa la Intimitat i això és important per tal de preservar la meva integritat contra tots els atacs. Aquest numero s'obté calculant la reducció del sumatori de les consonants del meu nom sencer al naixement i cal recordar que a l'any 1956 no va estar Pere Omar Brusca Miralles i si Pedro Omar Brusca Miralles (“a nadie se le obligó nunca a hablar en castellano; fueron los pueblos más diversos quienes hicieron suyo por voluntad libérrima, el idioma de Cervantes”). Lo meu numero de la Intimitat és 5 i per això he triat lo pentàgon regular (cinc costats iguals i cinc angles iguals).

2) Pentàgon és un dels noms (Viquipèdia) pel que es coneix a Musculman (Musculator, Suguru Múscul), l'hereu del tron del planeta Múscul. Aquest estrafolari superheroi utilitza per a volar la força propulsora dels pets que li confereix quan menja molt d'alls. Des de sempre sabem que l'all augmenta l'activitat de les cèl·lules defensives de l'organisme i per tant estimula la resposta immunològica i ajuda al sistema immunitari de l'organisme a resistir les infeccions.

Ara, havent explicat i raonat lo "campo", us comento que és "de gules", és a dir de color roig, com la sang. Vermell pels residents al nord-est del Principat.

Lo Ratpenat

1) Els ratpenats (Chiroptera), en valencià rates penades, també anomenats en català ratapinyades, ratapenades, ratapeneres, muriacs, muricecs, voliacs o quiròpters són els únics mamífers capaços de volar. A causa dels costums nocturns i l'ancestral misteri de com podien "veure-hi" a la foscor, sovint se'ls ha considerat sinistres criatures de la nit.

2) L'altre motiu ha estat perquè inicialment havia escrit una B però, entre canviar la mida i el tipus de lletra, em vaig fotre un embolic i vaig rotar-la sense voler. "Guaita que maca així de costat. Sembla la careta de Batman".

Ara ja sabeu lo Què, Com i Perquè del meu avatar, però no us estranyeu si l'arribeu a vore una miqueta modificat. La limitació d'espai i altres traves informàtiques requereixen petits canvis, bé fent-lo quadrat, bé canviant la sang ("de gules") pel blau de la Mediterrània o pels colors de la senyera. Són tres en un de verdader, al igual que la Santíssima Trinitat.

Només es viu una vegada

  • És millor callar i semblar tonto, que obrir la boca i confirmar-ho
  • Riure arruga la pell, però no fer-ho arruga l'ànima
  • El somriure costa menys que l'electricitat i dóna més llum
  • No omplis la teua vida d'anys, omple els teus anys de vida
  • Si no fas el que t'agrada, fes que t'agradi el que fas


Cervell
El cervell no és un got per omplir, sinó un llum per encendre (Plutarc)
Important
El més important a la vida és que el més important sigui el més important
La raó
El saber i la raó parlen; la ignorància i l'error criden
01-10-2017
NI OBLIT
NI PERDÓ